Pentru că a încercat să sustragă un telefon mobil şi a ameninţat cu un cuţit recepţionera unui hotel, un tânăr din Tecuci s-a ales cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj de jandarmerie care asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Tecuci a fost direcţionat de către Dispeceratul poliţiei la un hotel din municipiu. Acolo, un bărbat furase un telefon mobil şi o ameninţa pe recepţioneră cu un cuţit.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au constatat că cele sesizate se confirmă, ocazie cu care a fost identificat şi bărbatul recalcitrant. Asupra acestuia a fost găsit şi un cuţit cu lama de 17 cm despre care a declarat verbal că îl poartă supra lui pentru a se apăra.   

În urma verificărilor efectuate de către jandarmi s-a stabilit faptul că, bărbatul, profitând de neatenţia unui client i-a sustras de pe masă telefonul mobil şi l-a aruncat la coşul de gunoi, cu intenţia de a-l recupera ulterior. Observând lipsa telefonului, partea vătămată a rugat recepţionera să apeleze pe numărul său de telefon, fapt ce a determinat o reacţie impulsivă din partea suspectului care a trecut la ameninţări cu cuţitul.

„Bărbatul în vârstă de 26 ani a recunoscut faptul că a încercat să sustragă telefonul mobil şi că a ameninţat cu un cuţit recepţionera, jandarmii întocmindu-i acestuia actele sesizare sub aspectul săvârşirii unor fapte susceptibile de a fi infracţiuni de tentativă de furt”, a declarat Plt. maj. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmerie al Judeţului Galaţi.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Poliţiei Municipiului Tecuci.
 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite