Pe polei, potop de şoferi prinşi băuţi la volan. De beat ce era, un conducător auto nu a mai văzut maşina oprită în faţa lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru şoferi s-au ales cu dosare penale în ultimele zile pentru conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului, fiind surprinşi băuţi în trafic de către poliţiştii rutieri.

Pe 25 ianuarie, în jurul orei 23,50, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Bujor au oprit în trafic, pe D.J. 242B,  un autoturism şi după ce l-au testat alcoolscopic pe bărbatul aflat la volan, au constatat că acesta prezintă o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ziua următoare, un bărbat de 31 ani, din municipiul Galaţi, a fost depistat de poliţiştii rutieri conducând autoturismul pe strada Regiment 11 Siret, din localitate, valoarea înregistrată de aparatul etilotest cu ocazia testării acestuia, fiind 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot poliţiştii de la Târgu Bujor au depistat, pe 27 ianuarie, un bărbat conducând autoturismul, sub influenţa alcoolului. Acesta a circulat pe D.J. 242B, în localitatea Băneasa, testarea alcoolscopică relevând o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel de-al patrulea conducător auto care s-a urcat la volan după ce a consumat alcool, a fost depistat de poliţiştii Biroului Rutier Galaţi, în urma unui incident pe care l-a provocat în trafic, la data de 28 ianuarie, în jurul orei 02.40.

”Bărbatul de 37 ani, din municipiul Brăia, circulând pe strada Brăilei, nu a respectat distanţa corespunzătoare în mers şi a lovit un autoturism care staţiona regulamentar, din impactul soldându-se doar cu pagube materiale. În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Toţi cei patru şoferi au fost conduşi la spital pentru prelevarea de mostre biologice şi stabilirea alcoolemiei, poliţiştii deschizând dosare penale pe numele lor pentru conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite