Operetă şi spectacol de divertisment - aceasta este oferta Teatrului “Nae Leonard" pentru melomanii din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambele spectacole din week-end vor începe la ora 17.00. Foto: Bogdan Nistor
Ambele spectacole din week-end vor începe la ora 17.00. Foto: Bogdan Nistor

Amatorii de operă sunt aşteptaţi sâmbătă la cea mai grandioasă realizare din ultimii ani: Sânge Vienez. Duminică, pe scena Muzicalului gălăţean se sărbătoreşte "Ziua recoltei muzicale".

Artiştii Teatrului Muzical din Galaţi au pregătit melomanilor o surpriză de proporţii pentru acest week-end. Sâmbătă ei vor urca pe scenă pentru a juca spectacolul de operetă "Sânge Vienez", de Johann Strauss fiul.

"Se anunţă o seară vieneză ruptă din viaţa cotidiană a sfârşitului de secol XIX, pe ritm de vals, bună dispoziţie, strălucire, cupe de şampanie închinate bucuriei şi iubirii, momente ce fac parte dintr-o lume demult uitată, dar mereu actuală", spune secretarul artistic al teatrului, Laura Sava.

Din opereta "Sânge Vienez" nu lipsesc: infidelitatea, minciuna, prefăcătoria, intriga, încurcături de situaţii, farse, dar şi iertare, iubire, suflet! Toate duc, ca în multe poveşti de iubire, la un final fericit! Opereta în trei acte este cea mai nouă producţie" a actorilor de la Teatrul Muzical din Galaţi, a cărei premieră a avut loc în primăvara acestui an.

Din distribuţie fac parte Adrian Ionescu, Ana Maria Samson Crihană, Alexandru Dobre, Cristina Simionescu Sandu, Mitică Belciugan, Adina Lazăr, Isabela Oancea, Anton Mihail sau Lucian Tatu. Alături de aceştia, vor cânta şi vor încânta orchestra şi corul Teatrului Muzical "Nae Leonard". Regia artistică poartă semnătura Cristinei Cottescu, iar dirijor va fi maestrul Sorin Oancea.

În ultima zi a săptămânii, gazdele de la "Nae Leonard" îi aşteaptă pe melomani la un spectacol de divertisment, intitulat sugestiv "Ziua recoltei muzicale"! De la întâlnirea cu publicul nu vor lipsi artiştii Anton Mihail, Mariana Pisică, Cristina Diaconu, Luminiţa Vologa sau Ionuţ Negrişanu, dar şi orchestra de revistă a « Muzicalului » gălăţean.

Spectacolele de sâmbătă şi duminică vor începe la ora 17.00, iar preţul unui bilet de intrare este de 21,6 lei. Pensionarii, studenţii şi elevii pot cumpăra bilete la preţul redus de 10,8 lei

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite