O tânără de 17 ani din Galați a născut prematur acasă, iar copilul a murit. Polițiștii au deschis dosar penal

0
Publicat:

O tânără, în vârstă de 17 ani, din Galați a fost transportată la spital, după ce a adus pe lume un copil la domiciliu. Nașterea a avut loc prematur, iar nou-născutul a murit.

Fata de 17 ani a fost dusă la o unitate medicală. Foto: pexels (Arhivă)
Fata de 17 ani a fost dusă la o unitate medicală. Foto: pexels (Arhivă)

„La data de 3 iunie 2024, ora 15:45, polițiștii Secției 3 Poliție Galați au fost sesizați, prin apel la numărul unic de urgență 112, de către un bărbat, din municipiul Galați, cu privire la faptul că fiica sa, de 17 ani, sângerează abundent”, a transmis IPJ Galați. 

La locul cu pricina s-au prezentat echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Galați și ale secției de poliție.

Conform echipajelor, tânăra „ar fi născut prematur și, la sosirea echipajului medical, nou-născutul se afla în stop cardio-respirator iar, în ciuda manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul acestuia”. 

Fata de 17 ani a fost dusă la o unitate medicală, iar oamenii legii au deschis dosar penal „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca, în funcție de rezultatului necropsiei și al cercetărilor, să stabilească cu exactitate cauza decesului, împrejurările în care s-a produs acest eveniment și să realizeze încadrarea juridică a faptei”

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite