O nouă bătaie la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi. Un deţinut a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Digi 24
sursa: Digi 24

Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi a fost agresat de o altă persoană privată de libertate. În urmă cu 10 zile, alţi cinci deţinuţi s-au luat la bătaie în curtea închisorii.

   

„Vă informăm că,astăzi, 05 februarie 2021, în jurul orei 17:05, pe fondul unui conflict spontan, un deţinut custodiat de Penitenciarul Galaţi a fost agresat de o altă persoană privată de libertate în camera de deţinere în care aceştia erau cazaţi. Personalul operativ din cadrul penitenciarului a intervenit de îndată pentru aplanarea conflictului şi separea deţinuţilor implicaţi în altercaţie”, au transmis reprezentanţii Penitenciarului Galaţi.

Deţinutul agresat a fost transportat la spital, în vederea efectuării unor investigaţii medicale de specialitate. Deţinutul agresor a fost, de asemenea, prezentat la cabinetul medical al unităţii, fără recomandare de consult suplimentar.

În conformitate cu prevederile legale, administraţia locului de deţinere a procedat la sesizarea organelor judiciare şi la informarea judecătorului de supraveghere a privării de libertate. 

La nivelul unităţii a fost declanşată procedura disciplinară faţă de persoanele private de libertate implicate. De asemenea, incidentul va face obiectul unei verificări interne.

Vă recomandăm şi: 

Deţinuţi extrem de periculoşi, la un pas să ia la bătaie completul de judecată: „În morţii mă-tii de judecător”

Peripeţii la închisoarea din Aiud, în anii  '50. Paznicul care a ajutat la deshumarea unor deţinuţi politici morţi în carcera comunistă

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite