O gălăţeancă a fost amendată după ce fiul său minor a speriat locatarii unui bloc, folosind materiale pirotehnice în vecinătatea imobilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii locali au constatat că femeia nu a făcut nimic pentru a-l împiedica pe fiul său să folosească capse în apropierea unui bloc situat pe strada Regiment 11 Siret din Galaţi.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Locală au sancţionat-o contravenţional cu amendă în valoare de 300 de lei pe o femeie, D.M., de 26 ani, din Galaţi.

”În calitate de părinte al minorului D.D., nu a luat măsurile necesare pentru a-l împiedica pe acesta să săvârşească fapte de natură antisocială, respectiv minorul a tulburat liniştea locuitorilor dintr-un bloc situat pe strada Regiment 11 Siret, prin aruncarea de materiale pirotehnice (capse)”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Locală l-au sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 500 lei şi pe un bărbat, S.I., din Galaţi, întrucât a folosit mijloace pirotehnice pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, tulburând astfel liniştea publică şi provocând indignarea cetăţenilor aflaţi în zonă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite