O femeie a fost tâlhărită în cimitir. Agresorul a fost identificat şi reţinut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 20 de ani este cercetat pentru tâlhărie, după ce a deposedat prin violenţă o femeie de o poşetă, în care aceasta avea banii şi mai multe bunuri.

Pe 18 octombrie, secţia 2 Poliţie a fost sesizată de către un bărbat  de 28 ani, din Galaţi,  cu privire la faptul că, în incinta cimitirului ,,Sf. Lazăr”, de pe str. Dr. Constantin Levaditti, o femeie a fost deposedată prin violenţă de poşetă de către o persoană necunoscută.

”Ca urmare a investigaţiilor efectuate de către poliţişti, a fost identificat un tânăr cu vârstă de 20 de ani, asupra căruia a fost găsit un telefon mobil şi o sumă de bani, bunuri ce s-a stabilit că proveneau din săvârşirea infracţiunii de tâlhărie”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Persoana depistată a fost condusă la sediul Poliţiei municipiului Galaţi pentru cercetări, iar in urma audierii acesta a fost reţinută pe bază de ordonanţă pentru comiterea infractiunii de tâlhărie, fiind introdusă în Centrul de Arest Preventiv al IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite