O chelneriţă a fost bătută în bar, sub ochii clienţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 22 de ani, angajată la un bar din zona Siderurgiştilor a fost agresată marţi seara chiar la locul de muncă. Incidentul, petrecut în timp ce în local erau mai multe persoane, a fost înregistrat de camerele de supraveghere.

O zi de muncă obişnuită, într-un bar de cartier, nu a fost fără peripeţii pentru o tânără din Galaţi. Chelneriţă la un local cu terasă din zona Siderurgiştilor, femeia, în vârstă de 22 de ani, a luat bătaie de la un client care iniţial a asaltat-o cu complimente.

Nervos că ospătăriţa nu dă curs avansurilor sale, bărbatul i-a dat câteva palme zdravene. Cu toate că atât schimbul de replici cât şi altercaţia fizică au avut loc sub ochii câtorva clienţi aflaţi la o masă de pe terasa localului, nimeni nu a sărit să îi ia apărarea femeii. Tânăra nu s-a lăsat cu una cu două şi azi dimineaţă şi-a scos certificat medico-legal şi a mers la poliţie, unde a făcut plângere împotriva bătăuşului.

„Agresorul a fost identificat după imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi este cercetat pentru lovire. A fost deja audiat, iar acum dosarul se află la Parchet", ne-a declarat în urmă cu câteva minute, Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cu toate că şi-a reclamat agresorul la poliţie, ospătăriţa a afirmat că îşi va da demisia de la locul de muncă, pentru a nu deveni victima vreunei răzbunări, mai ales că cel care a lovit-o era îmbrăcat în uniforma unei firme de pază din Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite