Nouă persoane au fost arestate în „cazul Umbrăreşti” VEZI IMAGINI DE LA ANCHETĂ şi PERCHEZIŢII

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La domiciliile suspecţilor s-au găsit mai multe săbii
La domiciliile suspecţilor s-au găsit mai multe săbii

După audierea a 25 de suspecţi, magistraţii au decis ca nouă dintre aceştia să fie cercetaţi în stare de arest preventiv şi au emis mandate pentru 29 de zile. La locuinţele acestora, poliţiştii au descoperit un pistol cu bile din cauciuc, mai multe săbii, topoare, cuţite, bâte, crose de golf şi 80 de telefoane mobile

Ca urmare a descinderilor domiciliare pe care poliţiştii şi jandarmii gălăţeni le-au făcut joi, în cadrul anchetei privind incidentul violent din comuna Umbrăreşti, incident în urma căruia un bărbat a fost omorât în bătaie şi alţi doi au fost răniţi, 25 de persoane au fost audiate la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi şi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

„De la domiciile acestora, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor un pistol cu bile din cauciuc, mai multe săbii, topoare, cuţite, bâte, o geantă cu crose de golf, peste 80 de telefoane mobile şi 10.000 de euro", a precizat comisar Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi".

Pentru nouă persoane din cele 25 audiate, judecătorii au emis mandate de arestare preventivă. Şapte dintre acestea au fost arestate în cursul zilei de joi şi alte două, care se sustrăgeau cercerărilor, vineri dimineaţă.

„ În baza probatoriului administrat la dosar, magistraţii Tribunalului Galaţi au emis mandate de arestare preventivă pentru şapte persoane, acestea fiind cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, tentativă la omor calificat şi deosebit de grav, port fără drept, în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a unor obiecte interzise, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.Se continuă cercetările şi faţă de alte persoane, în vederea stabilirii participării acestora la incidentul din data de 1 octombrie", a mai afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ.
Potrivit aceleiaşi surse:" În urma investigaţiilor efectuate, vineri dimineaţă, alte două persoane suspecte în cauză, care se sustrăgeau cercetărilor, au fost reţinute de poliţişti şi aduse la sediul IPJ Galaţi pentru audieri"

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite