Noiembrie de aur pentru Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetele de la aQua Models au făcut furori
Fetele de la aQua Models au făcut furori

Trei week-end-uri consecutive cu 13 premii pentru studenţii gălăţeni. Premianţii: actorii de la secţia teatru, dansatorii şi trupa de modele aQua Models.

După ce week-end-ul trecut, Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi a participat la diferite festivaluri naţionale studenţeşti, obţinând nu mai puţin de 12 premii, în acest sfârşit de săptămâna CCS Galaţi a participat cu agenţia proprie de modele (aQua models) la Student Fashion Day organizat de Casa Studenţilor din Iaşi, unde a obţinut unul dintre cele trei premii disputate.

Podiumul a fost următorul: Premiul întâi - CCS Timişoara, premiul al doilea CCS Galaţi, cu colectia "Encore un dans" a designerului Florentina Giol şi premiul al treilea, la egalitate CCS Iaşi şi CCS Cluj.

"În total, în luna noiembrie CCS Galaţi a obţinut opt premii întâi, două premii doi şi trei premii speciale, un total de 13, fiind luna cu cele mai multe premii din istoria instituţiei", spune directorul Casei, Dinu Gându.

La sfârşitul acestei săptămâni, CCS Galaţi va fi reprezentata de trupa "De ce ficatul" la Festivalul Naţional Studenţesc de teatru al absurdului "Eugen Ionesco", organizat de Casa Studenţilor Bucureşti.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite