Noapte neagră în judeţul Galaţi. Şase persoane au murit în urma unor altercaţii, dar şi în condiţii suspecte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cel mai grav caz s-a înregistrat la Tecuci. Foto: Adevărul
Cel mai grav caz s-a înregistrat la Tecuci. Foto: Adevărul

A fost o noapte plină pentru echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi. Acestea au fost solicitate să intervină în numeroase situaţii, dar din nefericire în şase cazuri salvatorii nu au mai putut decât să pronunţe decesul victimelor, survenit în urma actelor de violenţă pe fondul consumului de alcool.

Primul apel la 112 a trimis echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi să intervină în Tecuci, unde un bărbat în vârstă de 43 de ani îşi agresa mama şi sora. Pe fondul consumului de alcool, acesta le-a bătut pe femei cu o bâtă. În urma loviturilor puternice, sora bărbatului şi-a pierdut viaţa.

„Echipajul nostru nu a putut decât să constate decesul femeii de 47 de ani. Mama victimei şi a agresorului a suferit răni la nivelul capului şi la mâini. Femeia de 74 de ani a fost transportată la Spitalul din Tecuci”, a declart doctorul Mihai Polinschi, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

În acest caz, poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au demarat o anchetă. Pentru faptele sale, bărbatul de 43 de ani ar putea fi acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor, dar şi de tentativă la omor.

Intervenţii au avut loc şi în localităţile Corod şi Stoicani, unde două persoane au murit.

„Un bărbat în vârstă de 74 de ani a fost găsit decedat pe o stradă din localitatea Stoicani. Victima avea o palgă la nivelul capului dar nu se ştie dacă aceasta s-a produs prin cădere sau a survenit în urma unei lovituri”, a precizat doctorul Mihai Polinschi, managerul SAJ Galaţi.

Un septuagenar din Corod a fost de asemenea găsit fără suflare în stradă de o vecină şi nu avea urme de violenţă.

În ambele cazuri poliţiştii vor stabili cauzele morţii după efectuarea necropsiilor.

O situaţie asemănătoare s-a petrecut şi în localitatea Matca, unde un bărbat în vârstă de 40 de ani, cunoscut a fi alcoolic, a fost găsit mort într-o vie. Pe trupul său nu au fost găsite urme de violenţă, urmând ca necropsia să stabilească şi în acest caz care au fost cauzele morţii.

La Toflea, o familie şi-a găsit mort în casă copilul de 1 an şi 4 luni. Cel mai probabil, decesul micuţului a survenit din cauza unei probleme medicale.

Spre dimineaţă, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi a fost solicitat să intervină în apropierea unui lac de agrement din localitatea Barcea. Aici, un tânăr de 20 de ani a fost găsit spânzurat. Acesta era cunoscut cu probleme psihice şi a încercat în repetate rânduri să îşi ia viaţa.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite