Michael Bolton, aşteptat la Galaţi în cel mai fiţos complex hotelier. Cu toate acestea, pretenţiile artistului sunt rezonabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Galaţiul se pregăteşte pentru cel mai mare eveniment muzical al anului. În mai puţin de 24 de ore, Michael Bolton va ateriza în România şi se va îndrepta către oraşul de la Dunăre unde va concerta în noaptea de Revelion. Până atunci însă, organizatorii fac tot posibilul pentru ca marele artist internaţional să aibă parte de o primire călduroasă, specific românească.

Gălăţenii sunt aşteptaţi, în noaptea de Revelion, la o întâlnire unică cu artistul care a vândut în întreaga lume peste 53 de milioane de albume şi single-uri. Michael Bolton este aşteptat să sosească în oraşul de la Dunăre în mai puţin de 24 de ore.

Starul american va fi cazat în cel mai atractiv complex de agrement de cinci stele din Galaţi. Organizatorii i-au pregătit artistului un apartament Superior Deluxe, cu un spaţiu generos şi ultramodern echipat.

Apartamentele unde va fi cazat Michael sunt separate de restul spaţiilor hoteliere. În zona aceasta a hotelului va fi cazat doar artistul şi staff-ul său.

„Noi ne-am pregătit cu flori în cameră, bomboane americane. Ne-am luat măsuri de precauţie. Ar fi preferat apa Fiji pe care noi vom încerca să o punem la dispoziţie. Dorim ca el să fie cât mai încântat de zona asta a Europei şi în speţă de hotelul nostru”, spune Ana Brudiu, Front Desk Manager al hotelului.

„Michael Bolton ne-a comunicat pretenţiile sale, ca un mare star ce este, însă am constatat cu multă surprindere că nu este foarte pretenţios. A solicitat în general mâncare foarte sănătoasă, foarte puţine dulciuri, batoane energizante, băuturi fresh şi apă plată. La fel şi în backstage, acolo unde va avea cabina pregătită pentru seara concertului. Destul de modest”, spune şefa de cabinet a primarului, Emanuela Turcu

De-a lungul carierei sale, Michael Bolton a colaborat cu nume mari din lumea muzicii, precum: Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Jose Careras, Babyface şi chiar Lady Gaga.

„Va urca pe scenă în jurul orei 22.30 şi va sta aproximativ o oră şi jumătate. La finele recitalului, artistul nu va pleca de pe scenă, pentru că împreună cu Primarul Galaţiului va număra vechiul an… apoi va urmări împreună cu gălăţenii focul de artificii”, a mai spus Emanuela Turcu.

Pentru gălăţeni, surprizele nu se opresc aici. După spectacolul oferit de Michael Bolton, pe aceeaşi scenă va urca legendara trupă Smokie. Britanicii vor fi şi cazaţi cazaţi în acelaşi complex hotelier. Aceştia vor sta pe scenă mai bine de o sută de minute, timp timp în care vor cânta împreună cu cei din public refrenele arhicunoscutelor hituri „Living Next Door To Alice”, „What Can I Do?” sau „I’ll Meet You At Midninght”.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite