Maşină burduşită cu artificii şi petarde, interceptată de poliţişti pe DN26

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O parte din captură FOTO Poliţia de Frontieră
O parte din captură FOTO Poliţia de Frontieră

Proprietarul celor peste 1.800 de obiecte pirotehnice fără acte de provenienţă s-a ales cu dosar penal, mai ales că unele dintre aceste pot fi comercializate şi nici folosite fără o autorizaţie specială.

Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti  efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean român asupra căruia au fost descoperite 1.826 de articole pirotehnice, deşi acesta nu deţinea autorizaţie pentru a efectua operaţiuni cu astfel de materiale.

Bărbatul a fost depistat în data de 16 decembrie 2019, în jurul orei 11.40, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, pe DN 26, mai exact pe raza localităţii de frontieră Măstăcani, judeţul Galaţi,. 

Oamenii legii au oprit un autoturism marca Audi, condus de gălăţeanul Bogdan N., în vârstă de 28 de ani, iar la controlul efectuat asupra mijlocului de transport s-a descoperit, în portbagaj, cantitatea totală de 1.826 de articole pirotehnice din categoria I, ambalate în cutii de carton.

În urma verificărilor specifice efectuate, s-a concluzionat faptul că bărbatul nu deţine autorizaţie pentru a efectua operaţiuni cu astfel de materiale pirotehnice. Cu privire la cele constatate, acesta a declarat faptul că avea articolele pirotehnice de anul trecut şi urma să le folosească de sărbători.

Întreaga cantitate de produse a fost reţinută în vederea continuării cercetărilor. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite