Mărturiile unei mame criminale: “L-am strâns de gât ca să-l omor. Apoi l-am izbit de pereţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Declaraţiile făcute de Nicoleta Munteanu, tânăra de 26 de ani care şi-a omorât bebeluşul de numai două săptămâni în spital, i-au îngrozit chiar şi pe anchetatori.

UPDATE: Femeia care şi-a zdrobit copilul de pereţii Spitalului a primit mandat de arestare

Declaraţiile cutremurătoare ale mamei criminale par desprinse din scenariul unui film de groaza. Monstrul cu chip de om, care se ascundea in spatele tinerei de 26 de ani si care si-a ucis pruncul cu sange rece, le-a povestit procurorilor cum a curmat viata unui inger de numai doua săptămâni.

“Duminica seara, pe la 21.30, am vrut sa alaptez copilul pentru ca plangea de foame. Nu am avut destul lapte si el a continuat sa planga. L-am strans de gat ca sa-l omor dar nu am reusit. Nu am avut destula forta. Apoi l-am trantit de trei ori de pereti. Am vazut ca nu mai misca si ca are sange in coltul gurii si am iesit pe hol sa anunt o asistenta”, le-a povestit criminala anchetatorilor.

Citiţi şi:

Mama criminală a fost reţinută de procurori după ce, azi dimineaţă, a recunoscut că şi-a ucis bebeluşul
 
Cel mic a mai avut totusi puterea sa reziste pana dimineata in ciuda loviturilor puternice din zona capului. Medicii au facut mari eforturi pentru a-l tine in viata insa bebelusul si-a dat duhul.

“I-am zis asistentei ca l-am scapat in timp ce il alaptam. L-au resuscitat si dupa cateva ore a murit”, a mai spus Nicoleta Munteanu, mama acuzata de pruncucidere.

Filmul tragediei

La mijlocul saptamanii trecute, Nicoleta Munteanu s-a internat in spital impreuna cu bebelusul. Femeia era cunoscută de inspectorii Protecţiei DGASPC, după ce toţi ceilalţi cinci copii ai săi fuseseră cedaţi spre adopţie în decursul ultimilor ani.

Pe 12 decembrie, in cursul noptii, asistentele au fost alertate ca din salonul femeii se aud zgomote ciudate si plansete ale copilului. In acelasi timp, cadrele medicale au gasit-o pe Nicoleta Munteanu foarte agitata si speriata. Pruncul era plin de vanatai, in coma. Dupa mai multe ore in care medicii s-au chinuit sa-l tina in viata, copilul a murit.

In aceasta seara, mama criminala a fost retinuta pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, iar maine va fi prezentata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite