Jack şi fasolea fermecată, o poveste pusă în scenă la Teatrul Gulliver pentru spectatorii de toate vârstele. Arta animaţiei se îmbină cu tehnica modernă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secenă din spectacolul Jack şi fasolea fermecată Foto: Teatrul Gulliver
Secenă din spectacolul Jack şi fasolea fermecată Foto: Teatrul Gulliver

Duminica aceasta, Teatrul de păpuşi „Gulliver” îşi aşteaptă spectatorii de toate vârstele la „Jack şi fasolea fermecată”, o poveste populară englezească ce a încântat iubitorii de basme din întreaga lume.

Spectacolul prezintă nevoia de aventură şi fuga de viaţa zilnică, ce se banalizează sub anumite aspecte, fiind motivul pentru care, mici şi mari, îndrăznim să urcăm pe vrejul fermecat pe care-l naşte fantezia. Ceea ce învăţăm de la Jack însă este faptul că pentru a-ţi asuma destinul este nevoie de implicare, iar daca nu-ţi pierzi simţul umorului şi imaginaţia, totul devine o sărbătoare.

În „Jack şi fasolea fermecată" arta animaţiei, jocul actoricesc şi tehnica modernă se îmbină sugestiv, oferind un spectacol inedit şi plin de culoare. Scenografa Daniela Drăgulescu reuşeşte să îmbine foarte bine lumea feerică a basmului şi pe cea a scenei, iar regizorul Daniel Stanciu dă viaţă şi vivacitate unor personaje care fac deliciul copiilor. În distribuţie îi regăsim pe actorii Adina Ariton, Eduard Şişu, Nicole Lungu şi Aurelian Iorga.

Biletele se pot cumpăra de pe website-ul instituţiei, accesând linkul http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol sau de la Teatrul Gulliver, cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului, preţul acestora fiind de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite