Ingeniozitate fără limite: traficanţii de ţigări au inventat covorul fermecat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările erau rulate într-un covor. Foto: Poliţia de Frontieră
Ţigările erau rulate într-un covor. Foto: Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră gălăţeni împreună cu lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier au descoperit, ascunse şi nedeclarate, aproximativ 7.000 de ţigarete într-un covor aparţinând unui cetăţean român.

În data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 17.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetăţeanul român Neculai A. în vârstă de 56 ani, pasager într-un autocar. 

„Actionand in baza unor informaţii poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport si bagajelor pasagerilor. În urma efectuării controlului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate,  in interiorul unui covor rulat, aflat in cala autocarului, 6.560 de ţigarete marca Plugarul, cu timbru de acciză R. Moldova”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Galaţi, Denis Lazăr.

Conform prevederilor legale a fost dispusă măsura ridicării întregii cantităţi de ţigări în vederea confiscării şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amenda în valoare de 5.000 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite