Incredibil! Un puşti s-a „calificat” ca spărgător de case la doar 11 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una dintre bormaşinile furate.
Una dintre bormaşinile furate.

Copilul nu a acţionat singur, ci împreună cu un alt tânăr, de 18 ani. În câteva zile, ei au golit o casă din Smârdan de bunuri în valoare de peste 5.000 de lei şi chiar au reuşit să înstrăineze câteva dintre lucrurile furate.

Cel care a dat de veste poliţiştilor că o casă din comuna Smârdan fusese călcată de hoţi a fost chiar proprietarul imobilului, un tânăr de 21 de ani din Galaţi.

Acesta le-a spus că după ce lipsise mai multe zile din casa de la ţară, a constatat, la întoarcere, că din gopsodărie lipseau mai multe bunuri, percum aparate de sudură, bormaşini, un flex, o drujbă şi cabluri electrice, toate în valoare de aproximativ 5 000 lei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat suspecţii de comiterea faptei ca fiind doi tineti din Smârdan, respectiv Ionel M., de 18 ani, şi Andrei V., de 11 ani.

În casele celor doi au fost găsite şi o parte din bunurile furate, în proporţie de circa 60%, care au fost deja returnate păgubitului. Cei doi hoţi sunt cercetaşi în libertate pentru furt calificat, dar numai cel major riscă să ajungă după gratii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite