Incident de Bobotează. În drum spre aghiazmă, o bătrână şi-a rupt piciorul şi a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incident la Boboteaza

Un incident mai puţin plăcut a avut loc astăzi, la Catedrala Arhiepiscopală din Galaţi. O bătrână, de 80 de ani, care a vrut să intre în biserică să-şi ia apă sfinţită, s-a împiedicat de gard, a căzut şi s-a lovit la picior. Femeia a ajuns la spital.

Victima are 80 de ani şi nu a lipsit în niciun an de la slujba de Bobotează. În ciuda vârstei, a venit şi anul acesta să ia aghiazmă, însă, din neatenţie, a căzut şi s-a lovit grav.  

La faţa locului, jandarmii i-au acordat primul ajutor şi au solicitat un echipaj SMURD. Bătrâna nu mai putea sta în picioare şi a ajuns la spital pentru investigaţii.

„ Până să intre în biserică, femeia a mers să îşi ia apă sfinţită, însă, din neatenţie s-a împiedicat de gard şi a căzut. Jandarmii au fost pe fază şi au sărit imediat în ajutorul ei, dar au realizat că nu poate sta în picioare şi este posibil ca unul să fie rupt. Jandarmii au chemat imediat un echipaj SMURD, iar colegii paramedici i-au imobilizat piciorul şi au condus-o la spital pentru investigaţii suplimentare. Îi felicităm şi noi pe colegii noştri pentru prezenţă de spirit şi că sunt cu ochii în patru mereu”, au scris jandarmii gălăţenii, pe Facebook.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

ÎPS Teodosie s-a împiedicat pe scările Catedralei, în timp ce sfinţea apa VIDEO

Pandemia schimbă tradiţiile. Marea ceremonie de Bobotează nu se va mai organiza la malul Dunării

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite