Încă un deces la căminul de bătrâni „Sf.Ilie“ din Galaţi. Numărul total al vârstnicilor care au murit după infectarea cu coronavirus a ajuns la 21

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: captură ProTv
Foto: captură ProTv

În urma retestării, alţi 17 bătrâni din azilul privat şi 2 persoane din rândul personalului au fost diagnosticaţi cu COVID-19 şi urmează să fie internaţi pentru tratament medical.

Un alt bătrân internat la centrul pentru îngrijirea bătrânilor ”Sf.Ilie” din Galaţi a pierdut lupta cu coronavirusul, fiind al 21 vârstnic din azilul privat care moare după diagnosticarea cu COVID-19.

”În urma retestării, alţi 17 beneficiari au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19 şi urmează să fie internaţi în spital pentru a primi tratament medical. Din rândul personalului, două persoane au fost diagnosticate cu COVID-19”, ne-a declarat dr. Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi.

La căminul de îngrijire a bătrânilor ”Sf.Spiridon” din Galaţi au fost confirmaţi pozitiv alţi trei vârstnici, ridicând la 23 numărul beneficiarilor de asistenţă medicală şi socială infectaţi cu noul coronavirus.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite