Înarmaţi cu radare şi etiloteste, poliţiştii rutieri au ieşit în acest week-end pe toate străzile din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şase şoferi au rămas fără permise după ce s-au suit băuţi la volan
Şase şoferi au rămas fără permise după ce s-au suit băuţi la volan

„Recolta” de nereguli a fost destul de bogată! Mulţi şoferi au fost prinşi când au călcat pedala de acceleraţie mult peste limita de viteză, dar au fost şi destui prinşi băuţi la volan.

În acest sfârşit de săptâmână, poliţiştii rutieri au fost  prezenţi  pe principalele artere din municipiul Galaţi şi pe drumurile naţionale din judeţ pentru  combaterea excesului de viteză şi depistarea conducătorilor auto sub influenţa băuturilor alcoolice.

Astfel, în cadrul acţiunilor desfăşurate  în perioada 12 – 13 iulie a.c., poliţiştii rutieri au aplicat 134 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.500 lei.

Cele mai multe sancţiuni contravenţionale, 83, au fost aplicate şoferilor pentru depăşirea vitezei legale, 21 pentru nepurtarea centurii de siguranţă, iar 14 au ajuns la pietoni care nu respectau regimul circulaţiei.

Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut 17 permise, din care 6 pentru conducerea autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice, şi au constatat 13 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite