În ce lume trăim! O mamă sare în apărarea violatorului fiicei sale. Bestia siluise fata de 14 ani în mai multe rânduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe numele bărbatului, în vârstă de 37 de ani, s-a emis mandat de arestare pentru 29 de zile. Potrivit procurorilor, acesta a constrâns minora să întreţină raporturi sexuale, dar mama victimei susţine că aceasta l-ar fi provocat.

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie informează că:
„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat instanţei de judecată să emită mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele inculpatului Oprin Daniel, în vârstă de 37 de ani, reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de viol".

Magistraţii Tribunalului Galaţi au admis cererea procurorilor.

„Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în perioada iunie 2010 - februarie 2011, prin ameninţare şi constrângere, Oprin Daniel a întreţinut, în mod repetat, raporturi sexuale cu minora B.Z. (în vârstă de 14 ani), fiica concubinei sale", informează Parchetul de pe lângă instanţa supremă.

Scandalos este faptul că mama fetei violate era la curent cu silniciile la care era supusă fiica sa, dar n-a avut nimic împotriva acestora, dimpotrivă, acum este de partea inclupatului şi încearcă să-l apere susţinând că adolescenta l-ar fi provocat pe bărbat.

Cum însă autorităţile au fost anunţate de bunicii fetei la care acesta s-a refugiat şi le-a povestit îngrozită coşmarul prin care a trecut, varianta mamei n-a fost luată în considerare de către anchetatori.

„Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare", se mai afirmă în comunicat.

Este de aşteptat implicarea Direcţiei pentru Protecţia Drepturilor Copilului întrucât o asemenea mamă, numai mamă nu poate fi considerată.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite