Împuşcături la Galaţi/Poliţiştii de frontieră au tras mai multe focuri de armă pentru a prinde patru hoţi

0
0

Incidentul a avut loc azi noapte în jurul orei 2.00, în localitatea Rogojeni. Cei patru hoţi încercau să fure mai multe motoare electrice de mare putere din incinta unei societăţi agricole.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Oancea  au observat la intrarea în Rogojeni un microbuz suspect, care la vederea echipajului de poliţie a demarat în trombă.

Suspecţii nu au oprit nici după o urmărire de aproximativ 15 kilometri. Astfel, poliţiştii au fost nevoiţi să facă uz de armament. Aceştia au tras 10 focuri de avertisment şi a două focuri asupra pneurilor microbuzului.  Într-un final, microbuzul a fost blocat, iar pesoanele din el au fost reţinute.

Viorel C., Doru C., Marcel C. şi Ionut R., toţi de etnie rromă, cu vârste cuprinse între 18 şi 43 de ani,  au declarat că încercau să fure motoarele electrice de mare putere din incinta unei asociaţii agricole.

„Persoanelor în cauză li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat şi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunerile legale”, spune Marel Antohe, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.Mai multe - Galaţi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite