IMPORTANT/ A apărut numărul 9 al săptămânalului ADS Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 32 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în exclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 1,4 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumar:

ANCHETĂ - Casa Corpului Didactic, pe mâna rechinilor imobiliari. Fosta Casă a Învăţătorilor este revendicată de o societate comercială care nu are legătură cu învăţământul şi nici cu interesele majorităţii cadrelor didactice.

REPORTAJ - Coşmarul şantierelor se apropie de sfârşit. Autorităţile susţin că până la sfârşitul lunii septembrie toate lucrările aflate în derulare pe programul ISPA vor fi încheiate. Până una, alta, maşinile circulă pe bulevardul Marii Unirii ca pe uliţă din cauza şantierelor deschise la „Elice" şi în zona Complexului Auto Ivas.

POVESTE - „Dragostea celor din jur m-a ţinut în viaţă 100 de ani". Teodora Cristat, o bătrână din Galaţi care a împlinit recent un secol de viaţă, spune că nu există prea multe secrete ale longevităţii. „N-am făcut excese", mărturiseşte ea.

ALARMANT - Istoria Galaţiului, demolată de ţigani. Construcţiile reprezentative ale oraşului sunt fie distruse de chiriaşi, fie lăsate în paragină de autorităţi. Finalul acestei poveşti triste este acelaşi: ruine la tot pasul.

DISTRACŢIE - Programul spectacolelor şi petrecerilor care au loc în week-end la Galaţi. Evenimentul week-endului - Concert Anda Adam la Music Arena.

SPORT STORY - Va înfige steagul Oţelului la 8.201 metri.

SPORT -AKIKAI - samurai din Tecuci. Aţi auzit de ei la "Românii au talent". Află ce se ascunde sub spectaculoasele demonstraţii.

UTIL - Cum să-ţi programezi o excursie ieftină. Informaţia este foarte utilă pentru că multe dintre ofertele "avantajoase" sunt uneori ţepe.

OAMENI - Andreea Crişan Mardare, continuatoarea unei dinastii de poliţişti. Află totul despre poliţista gălăţeană.

Mai găseşti: Calendarul tuturor evenimentelor din următoarele zile, ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.

Lectură plăcută!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite