Hoţi în serie de biciclete. Furau bunurile din anexele sau grădinile unor locuinţe. Cum i-au prins poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Doi tineri, de 26 şi 29 de ani, sunt cercetaţi pentru comiterea a şapte furturi în municipiul Galaţi. Aceştia au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore şi vor fi propuşi astăzi la arestare preventivă.

Marţi, 19 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Galaţi au efectuat patru percheziţii domiciliare şi au pus în executare patru mandate de aducere, după ce au identificat mai multe persoane  suspectate de comiterea unor furturi.

Doi tineri se specializaseră în furtul de biciclete, dar s-au dat de gol după ce au postat poze cu bunurile sustrase pe site-uri de vânzări, cu intenţia de a le comercializa.

”Din cercetări a reieşit că, în perioada 28.04 – 09.05.2020, acestea ar fi sustras 6 biciclete şi un scuter electric, din anexele sau grădinile unor locuinţe, de pe raza municipiului Galaţi, pe care ulterior le-ar fi vândut prin intermediul unor site-uri de profil”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Doi bărbaţi, de 26 şi 29 de ani, au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 20 mai, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi tineri.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite