Gălăţenii se încăpăţânează să parcheze pe trotuar şi spaţiul verde.  În ce zone vor acţiona poliţiştii locali în următoarea perioadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parcările pe trotuare sunt la ordinea zilei în Galaţi Foto: arhivă Adevărul
Parcările pe trotuare sunt la ordinea zilei în Galaţi Foto: arhivă Adevărul

În luna noiembrie, în cadrul planului de măsuri – “Parcarea 2017”, privind circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, poliţiştii locali au aplicat 226 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.946 lei.

Şi în această lună cele mai multe amenzi, 144 la număr, au fost date la Galaţi pentru parcarea autovehiculului pe trotuar, şoferii în cauză fiind sancţionaţi în conformitate cu prevederile HCL 79/2002. Au mai fost aplicate sancţiuni, după cum urmează:

-parcarea autovehiculului pe spaţiul verde = 41;

-auto expus la vânzare pe domeniul public = 16;

-obstrucţionarea vizibilităţii indicatorului rutier = 7.

În perioada februarie-noiembrie 2017, în cadrul planului de măsuri – “Parcarea 2017”, plan pe care Poliţia Locală Galaţi l-a demarat la începutul lunii februarie, poliţiştii locali au aplicat 1.559 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 70.754 lei.

”Cele mai multe amenzi, în număr de 968, au fost date pentru parcarea autovehiculului pe trotuar şi parcarea autovehiculului pe spaţiul verde, respectivii conducători auto fiind sancţionaţi în conformitate cu prevederile HCL 79/2002”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Până la finele anului, poliţiştii locali vor acţiona în următoarele zone din Galaţi: strada Brăilei, pe tronsonul cuprins între strada Dunărea şi strada Oţelarilor; strada Barboşi, pe tronsonul cuprins între strada Oltului şi strada Prelungirea Brăilei; strada Gării, pe tronsonul cuprins între strada Traian şi strada Dogăriei; cartier „Siderurgiştilor Vest”; strada Dr. Petru Groza; strada Macului, pe tronsonul cuprins între strada Basarabiei şi strada Tunelului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite