Gălăţenii, invitaţi la premiera de gală a filmului „Ilegitim”. Controversata peliculă nu a avut scenariu şi nici replici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul lungmetraj românesc prezent în selecţia oficială a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, va rula luni, 21 martie, la cinematograful din Galaţi. Filmul care a stârnit controverse în întreaga ţară va putea fi urmărit în compania actorilor şi a producătorului.

„Ilegitim” este de departe unul dintre cele mai provocatoare filme româneşti din ultima perioadă. Povestea care prezintă o iubire incestuoasă între doi fraţi nu a avut scenariu şi nici replici, actorii având astfel posibilitatea să-şi pună amprenta pe fiecare scenă.

Cinefilii din Galaţi pot viziona controversatul lungmetraj luni, 21 martie, la Cinema 3D - „Prof. Ioan Manole”. Premiera de gală a filmului regizat de Adrian Sitaru va începe la ora 20:15, cu o sesiune de fotografii cu actorii Alina Grigore, Bogdan Albulescu şi producătorul Anamaria Antoci. Proiecţia filmului va începe la ora 21:00 şi va fi urmată de o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

„Ilegitim” este singurul lungmetraj românesc prezent în selecţia oficială a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, în cadrul secţiunii Berlinale Forum şi a fost premiat în capitala Germaniei cu C.I.C.A.E. Award – Premiul Confederaţiei Internaţionale a Cinematografelor de Artă, o importantă „carte de vizită” a peliculei pentru distribuitorii din întreaga lume.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite