Gălăţenii caută kamasutra pe aşa numite site-uri matrimoniale „creştine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă afacere dă roade pe internet, datingul pentru persoane care se declară virtuoase. Unele postări însă, fie ele chiar şi cu acoperirea credinţei declarate, trădează intenţii păcătoase câtuşi de puţin matrimoniale

Site-urile matrimoniale „clasice" au fost invadate de „centuriste" şi de băieţi musculoşi fără inhibiţii dispuşi să consoleze doamne însingurate. Puzderia de anunţuri ale profesioniştilor sexului, însoţite de fotografii sugestive, au cam alungat clientela serioasă care speră să scape de singurătate, dar nu cu preţul compromiterii.

Drept urmare, scăderea deverului a pus la treabă inteligenţa celor care, administrând site-urile de dating, îşi câştigă (binişor) existenţa şi aceştia au găsit soluţia salvatoare.

Au inventat site-urile matrimoniale „creştineşti", pornind de la premisa că „desfrânaţii" nu le vor parazita şi pe acestea destinate singuraticilor cucernici. S-au înşelat însă. Nu puţini dintre cei care, în anunţurile postate, se declară cuvioşi din cale-afară, cam încurcă scriptura, cu kamasutra.

La fel ca site-urile matrimoniale lumeşti, şi cele „creştine" pun la dispoziţie facilităţi de selecţie pentru ca singuraticii să-şi poată căuta uşor perechea după calităţile dorite şi, dacă se poate, cât mai pe-aproape.

Graţie facilităţii de căutare în funcţie de localitate, a fost uşor să găsim şi „creştini" gălăţeni care însă nu prea par să se teamă de Judecata de apoi.

Trebuie spus că, pentru a putea găsi sufletul pereche, în vederea căsătoriei sau cu alte intenţii mai puţin ortodoxe, precum doar „o probă, două", trebuie să creat un cont pe site-ul respectiv şi cam atât.

Iată cum se prezintă „Matrimoniale Creştine" unul din numeroasele site-uri care implicâ divinitatea în strategia de marketig:

„Acest site este unul de matrimoniale pentru crestini ortodocsi care doreste (sic!) sa sprijine intemeierea familiilor crestine. Noi oferim servicii matrimoniale tuturor credincioşilor care doresc să-si găseasca jumatatea si sa-si intemeieze o familie crestină, bineinteles".

Şi urmează anunţurile căutătorilor de suflete pereche. Unele, precum cel exemplificat mai jos, nu fac nici măcar aluzie la credinţă, dar, cel puţin tânăra care l-a postat, ar putea fi suspectată de sinceritate:

„Buna baieti din Galaţi.Sunt Alina,am 21 ani,blonda,ochi caprui, 1.76, caut baiat pentru prietenie, eventual casatorie. Rog si ofer seriozitate maxima.Nu rasp la beep.Sunati-ma 0723 895

Există însă şi anunţuri de un alt gen:

„Numele meu este Andrei, sunt creştin, doresc sa cunosc cupluri, de preferat din Galaţi, pentru a descoperii (sic!) arta kamasutra,nu am obligatii,am trupul atletic,dotat si cu foarte mult apetit . Nume George Telefon 073755..."

Reprezentanţii Bisericii neagă orice legătură cu existenţa acestor site-uri şi dezaprobă folosirea religiei ca pretext pentru apropierea dintre sexe.

„Eu, ce să vă spun decât că este ruşinoasă această metodă de a atrage oameni curaţi la suflet, laolaltă cu dinceilalţi, dar trăim vremuri tare nesănătoase pentru suflet şi minte", este opinia unui preot care nu a dorit să-i facem cunoscut numele în contextul acestui articol.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite