Furt la pont. A forţat geamul unei locuinţe şi a furat zeci de mii de lei în timp ce proprietarul dormea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Tecuci  au reuşit să dea de urma unui hoţ care a pătruns într-o casă prin escaladarea gardului împrejmuitor şi forţarea unui geam, sustrăgând o sumă importantă de bani.

Pe 8 iulie, Poliţia municipiului Tecuci a fost sesizată de o femeie de 38 ani despre faptul că, în noaptea de 7 spre 8 iulie, prin escaladarea gardului împrejmuitor şi forţarea unui geam, persoane necunoscute au pătruns în interiorul  locuinţei sale, sustrăgând dintr-un dormitor suma de 24.000 lei.

”În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au  identificat persoana bănuită de comiterea furtului şi au stabilit că este vorba de un bărbat de 29 de ani, din localitate. Din prejudiciu a fost recuperată suma de 16.345 lei. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a precizat Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, iar pe 9 iulie instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru 29 zile.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite