Fotbalistul Adrian Mutu a uitat să mai ofere premiul pe care i l-a promis campionului de la Bacalaureat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Luparu abia aşteaptă să-l întâlnească pe Mutu la noua sa echipă
Paul Luparu abia aşteaptă să-l întâlnească pe Mutu la noua sa echipă

Cel care ar fi trebuit să-l primească deja, gălăţeanul Paul Luparu, aşteaptă cu nerăbdare să-l cunoască pe „Briliant" chiar la noua sa echipă. Până atunci, Paul s-a consolat cu un laptop, oferit în dar de patronul unei firme gălăţene.

Chiar dacă a terminat încă de anul trecut liceul, campionul Bacalaureatului din această toamnă - gălăţeanul Paul Luparu - a avut emoţii mari ieri, în prima zi a noului an şcolar.

Acesta a fost chemat de conducerea Inspectoratului Şcolar la liceul la care şi-a terminat ultimele studii pentru a fi premiat cu un laptop, oferit de un sponsor local. A fost aplaudat la scenă deschisă de sutele de tineri prezenţi în cantina Grupului Şcolar „Aurel Vlaicu", fostul Grup Şcolar Metalurgic.

„Nu vreau să mă dau mare acum, să spun că trebuie să fiu un model pentru voi, dar vă sfătuiesc să va implicaţi activ în ceea ce faceţi. Încercaţi şi veţi «păţi» ca mine", le-a spus el elevilor adunaţi în cantina Grupului Şcolar Metalurgic. El a avut şi un sfat pentru profesori: să-i împingă mai tare pe elevi de la spate să înveţe pentru că altfel nu se poate.

La media pe care o are - 9,71 - Paul are aproape sigur loc la facultatea la care îşi dorea să ajungă. „Sunt sigur că voi ocupa unul dintre cele nouă locuri scoase la concurs de către facultatea de ştiinţe economice, la specializarea ştiinţe economice şi politice", spune tânărul care a obţinut media cea mai mare la Bac-ul de toamnă.

Cât priveşte premiul pus în joc de atacantul Cesenei, Adrian Mutu, Paul spune că încă nu a fost contactat de „Briliant".
„Încă aştept telefonul lui şi abia aştept să-l cunosc", spune emoţionat Paul Luparu, chiar dacă atunci când a aflat de premiul pus în joc a spus că nu-i place fotbalul şi că nici măcar nu ştie unde joacă Adrian Mutu.

Atacantul naţionalei României a promis la începutul Bacalaureatului de toamnă că-l va premia pe cel care va reuşi să obţină cea mai mare notă, asta după ce a văzut rezultatele slabe obţinute în toată ţara la Bac-ul din vară.

„În prima sâmbătă îl urc în avion, îl aduc la mine la Cesena, ne plimbăm, vorbim", spunea Mutu pentru o publicaţie naţională.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite