Explozie de paraşute pe plaja "Dunărea". Gălăţenii au avut parte de senzaţii tari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi instructori din cadrul Clubului „Aerial" au făcut senzaţie aterizând pe nisip. Din acest weekend, gălăţenii au la dispoziţie o nouă modalitate de distracţie în timpul liber: salturile cu paraşuta.

Amatorii de plajă, care s-au aflat sâmbătă pe nisipul de lângă bazinele cu valuri, au putut admira un spectacol inedit pentru Galaţi. Mai mulţi paraşutişti ai Clubului Aerial au făcut demonstraţii pe plajă, aterizând la punct fix printre cearceafurile celor întinşi pe nisip.

Din această săptămână, doritorii de senzaţii tari şi adrenalină pot alege să îşi petreacă timpul printre nori, în adevăratul sens al cuvântului, saltul cu paraşuta fiind acum o distracţie şi la dispoziţia gălăţenilor.

"Sâmbătă a fost o acţiune promoţională, de promovare a noului nostru produs. A fost prima zi de paraşutism la Galaţi. Am vrut ca oamenii să vadă şi să se gândească la o altfel de ofertă de petrecere a timpului liber. Cei care au sărit sunt instructori licenţiaţi", ne-a declarat Cristian Deceanu, de la Aerial Club.

Chiar dacă demonstraţiile au avut loc pe plaja de la Valuri, gălăţenii care îşi vor dori o cădere liberă de la 3.000 de metri, o vor putea face doar în zona aerodromului de la Vădeni, care găzduieşte un teren de aproximativ 10 hectare.

"Saltul cu paraşuta se face doar la aerodrom. Nu organizăm aterizări în alte părţi pentru că este nevoie de teren adecvat. Noi avem şi spaţiu şi nu sunt nici cabluri de înaltă tensiune, care ar putea reprezenta un adevărat pericol pentru săritori. Omul va sări cu paraşuta împreună cu un instructor, în tandem", ne-a spus Deceanu.

Adrenalină de 160 de euro

Doritorii de senzaţii tari vor trebui să scoată din buzunar nu mai puţin de 160 de euro. Dacă îşi doresc să aibă şi filmarea momentului revenirii pe pământ cu paraşuta trebuie să mai scoată din buzunar 40 de euro.

"Dacă există doritori de a fi filmaţi, acest lucru este posibil. Un alt paraşutist îi filmează în timp ce plutesc", ne-a spus Cristian Deceanu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite