Eveniment inedit: un târg de nunţi la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la rochii de mireasă, costume şi accesorii pentru miri şi până la decor, momente artistice, coafură şi make-up, un grup de mici oameni de afaceri au decis să colaboreze pentru a organiza un târg de nunţi, unde participanţii pot alege cu adevărat ce li se potriveşte pentru acest eveniment unic în viaţă.

Târgul de nunţi a ajuns la a şasea ediţie, iar interesul pentru acesta este din ce în ce mai mare. ”Am fost şi anul trecut şi mi-a plăcut foarte mult. Anul acesta îmi voi aduce câteva prietene, care vor să se mărite, pentru că oferta este variată şi îşi pot alege ce îşi doresc”, ne-a declarat Mariana Cinteză.

A fost inclusă în  oferta de la târgul de nunţi şi zona mai puţin cunoscută de către cei interesaţi, cum ar fi sonorizările şi luminile la o nuntă sau partea de patiserie şi dulciuri.  

”Suntem încântaţi că lumea alege să îşi cumpere costumele de nuntă de la noi, dar şi toate celelalte accesorii ce ţin de o nuntă. Nu a fost uşor, dar credem că prin târgul de nunţi tinerii care aleg să se căsătorească pot să decidă ce li se potriveşte cu adevărat şi să facă o alegere în consecinţă. Am încercat permanent să diversificăm oferta, astfel încât să satisfacem toate cerinţele clienţilor”, ne-a declarat Mădălina Serafinceanu, organizatorul târgului de nunţi.

Evenimentul va avea loc în perioada 18-20 martie în incinta restaurantului Serafin 2 (fostul club CFR) din Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite