Etapa regională a Olimpiadei Mondiale de Robotică va avea loc pe 5 iunie la Facultatea de Inginerie din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia reuneşte echipe formate din 1-3 elevi pe categorii de vârstă, între 8 şi 19 de ani, care se vor confrunta, în cadru organizat, într-un concurs de creativitate tehnică.

În acest week-end, la Facultatea de Inginerie va avea loc a patra ediţie a competiţiei regionale de robotică educaţională World Robot OlympiadTM (WROTM) Galaţi 2016, organizată de Departamentul Ingineria Fabricaţiei în colaborare cu compania Knowledge Research, organizator naţional WROTM în România.

Concursul regional cu tema „Rap The Scrap”, respectiv „Colectarea şi reciclarea deşeurilor”, va avea loc duminică, 5 iunie 2016, începând cu ora 9.00, la Facultatea de Inginerie din Galaţi.

Competiţia reuneşte echipe formate din 1-3 elevi pe categorii de vârstă, între 8 şi 19 de ani, care se vor confrunta, în cadru organizat, într-un concurs de creativitate tehnică. În mod similar anilor anteriori, categoriile competiţionale sunt Standard şi Creativitate. 

La categoria Standard 1 – Primar pot participa tineri cu vârsta mai mică de 13 ani, la categoria Standard 2 - Gimnaziu pot participa tineri cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, iar la Standard 3 – Liceu, tineri cu vârste cuprinse între 16 ani şi 20 ani, în anul competiţiei.

Câştigătorii etapei regionale se vor califica pentru faza naţională organizată la Bucureşti, în data de 11 iunie 2016, iar câştigătorii competiţiei naţionale vor participa la olimpiada mondială organizată la New Delhi – India, în perioada 25-27 noiembrie 2016.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite