Dosare penale pentru şoferul şi proprietarul unui BMW radiat din circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şi poliţiştii de frontieră au atribuţii de control al traficului rutier
Şi poliţiştii de frontieră au atribuţii de control al traficului rutier

Poliţişti dn cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galati au remarcat în trafic limuzina înmatriculată în Germania. Oprind-o pentru control au constatat că asigurarea internaţională Carte Verde era falsificată.

„În data de 10 aprilie a.c., in jurul orelor 20.30, un echipaj al Poliţiei de frontieră Galaţi a oprit, in trafic, pe raza localitaţii Şiviţa, autoturismul marca BMW, inmatriculat in Germania şi condus de Costel Z. ( 20 de ani), în dreapta acestuia aflându-se proprietarul autoturismului Gabriel B. (22 de ani). Avand suspiciuni cu privire la perioada de valabilitate a numerelor de înmatriculare, cat şi a autenticitatii documentelor prezentate la control, poliţistii de frontieră au făcut verificări suplimentare şi au constatat ca autoturismul figurează ca fiind radiat din circulatie, iar asigurarea de tip carte verde nu era autentică", a informat subcomisarul Ion Irimia, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontierp Galaţi.

Lui Costel Z. I-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, iar lui Gabriel B. pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale sub semnatură privată.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite