Doi şoferi băuţi au fost depistaţi de poliţişti înainte să producă accidente rutiere. Ambii s-au ales cu dosare penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii i-au tras pe dreapta pe şoferii băuţi Foto: arhivă Adevărul
Oamenii legii i-au tras pe dreapta pe şoferii băuţi Foto: arhivă Adevărul

Doi tineri, cu vârsta de 21 de ani, sunt anchetaţi pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului după ce au fost surprinşi la volan, deşi consumaseră băuturi alcoolice.

Pe 23 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Galaţi au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Alexandru Ioan Cuza din Galaţi.

”Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul, în vârstă de 21 ani, a fost condus la spital, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În aceeaşi zi, un alt tânăr de 21 ani, din comuna Lieşti, a fost depistat în flagrant de poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

”Bărbatul a fost oprit în trafic, în noaptea de 23 spre 24 octombrie, în timp ce se deplasa pe D.N. 25, în interiorul localităţii Lieşti şi, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, necesare stabilirii alcoolemiei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite