Doi elevi  din Galaţi s-au calificat la Olimpiada Internaţională de Limbă Neogreacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Manolescu, Kiriaki Bardani şi Alice Popescu Foto: Celia Manolescu
David Manolescu, Kiriaki Bardani şi Alice Popescu Foto: Celia Manolescu

În perioada 19-21 aprilie, a avut loc Olimpiada Naţională de Limba Neogreacă, la Ploieşti. 17 elevi de la şcoala nr. 43 din Galaţi, de la Colegiul Naţional Vasile Alecsandri şi adolescenţi care studiază limba neogreacă la Comunitatea Elenă din Galaţi au participat în competiţie.

Performanţă meritorie a doi elevi din Galaţi la Olimpiada Naţională de Limbă Neogreacă care a avut loc zilele trecute la Ploieşti.

David Manolescu, elev la Colegiul Naţional ,,Costache Negri" din Galaţi şi Alice Popescu, elevă la Colegiul Naţional ,,Vasile Alecsandri", ambii în clasa a IX-a, coordonaţi de profesorul Kiriaki Bardani, care predă la Comunitatea Elenă din Galaţi, au obţinut locul al treilea în competiţia amintită.

În baza acestui rezultat, cei doi tineri s-au calificat la Olimpiada Internaţională de Limbă Neogreacă, care va avea loc la Bucureşti, în perioada 5-8 septembrie, la Palatul Parlamentului.

Diana Vizitiu, elevă la Colegiul Naţional ,,Vasile Alecsandri", şi Matei Călin, care studiază limba neogreacă la Comunitatea Elenă din Galaţi, şi-au adjudecat câte o menţiune la Olimpiada Naţională de Limbă Neogreacă.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite