Distracţie pe întrecute la Tecuci. Vineri începe Festivalul Muştarului, eveniment la care vor concerta numeroşi artişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sofia Vicoveanca va cânta pentru tecuceni. Foto: Adevărul
Sofia Vicoveanca va cânta pentru tecuceni. Foto: Adevărul

Timp de trei zile, în urbea moldoveană vor fi organizate numeroase evenimente, concursuri şi spectacole. Printre alţii, vor urca pe scenă  Lora, Lidia Buble, Anna Lesko, Direcţia 5 şi Sofia Vicoveanca.

Timp de trei zile, Tecuciul se va transforma în „capitala mondială a muştarului”. În perioada 30 octombrie - 1 noiembrie, în Parcul Carol I (cunoscut şi sub denumirea de „Crâng”), se va desfăşura cea de-a doua ediţie a Festivalului naţional „Muştar din Tecuci”, organizat de municipalitate în parteneriat cu mai multe firme locale specializate în producţia muştarului.

Conducerea Primăriei a anunţat că în cele trei zile ale festivalului vor concerta artişti celebri în plan local şi naţional, printre care Lora, Lidia Buble, Anna Lesko, Direcţia 5 şi Sofia Vicoveanca.

Potrivit autorităţilor, Festivalul naţional „Muştar din Tecuci” va fi transmis în direct de postul Etno TV.

Totodată, nu vor lipsi premiile oferite de „Olympia” Tecuci, câştigătorii fiind extraşi în urma unor tombole, vor exista concursuri premiate, expoziţie de utilaje, târg de produse tradiţionale, un mare foc de tabără, dar şi o serie de demonstraţii culinare susţinute de bucătari renumiţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite