Deseară, în Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi: Zeci de trupe se "sparg" în figuri de break-dance

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dansatorii promit un spectacol total. Foto : Bogdan Nistor
Dansatorii promit un spectacol total. Foto : Bogdan Nistor

Concursul de break-dance BBoy Session a ajuns la a treia ediţie şi se va desfăşura sâmbătă, de la ora 18.00 în Sala de Spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor din Galaţi

Preţ de câteva ore Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi se va umple sâmbătă cu zeci de trupe de break-dance. Nu este vreun protest spontan, ci cea de-a treia ediţie a Cupei Naţionale de Break-Dance "Bboy Session". Şi-au anunţat deja prezenţa mai multe trupe din ţară, dar şi din străinătate.

"Cât despre concurenţii de pe plan local, nu ştim încă numărul lor. De fapt, ei se pot înscrie în seara concursului, pe loc. În lumea asta a lor se poartă provocările pe loc", ne-a declarat directorul Casei de Cultură a Studenţilor, Dinu Gându. Câştigătorul concursului va primi marele trofeu din partea organizatorilor.

Printre trupele invitate în afara concursului se numără Tupeu Crew, DLT Family, Funk Huligans şi Freakquency.

Warm-up-ul va fi asigurat de DJ CTD, unul dintre cei mai prolifici DJ locali. Ca invitat special va mixa sâmbătă noaptea DJ Kirumba.

Nume grele în juriu!

Din juriu vor face parte trei invitaţi din străinătate. Primul este BBoy Teknyc - Joel Martinez, din Statele Unite ale Americii, unul dintre cei mai faimoşi şi puternici dansatori din lume. Cel de-al doilea este BBoy Coco - Iulian Cocu (Romania) şi este câştigător împreună cu trupa BBoyzonly al trofeului ediţiei precedente a festivalului, iar cel de-al treilea membru al juriului va fi BBoy Dimroc din Republica Moldova.

Dansatorul american va susţine şi un fel de workshop, cu o oră înainte de începerea concursului, la care sunt aşteptaţi toţi cei care vor să afle cum se dansează în Statele Unite.

Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite