De un punct speranţă: FCM Dunărea Galaţi, 2-2 la Farul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii de la FCM Dunărea Galaţi au reuşit aseară să obţină un punct din deplasarea de la Constanţa, care îi menţine în cursa pentru evitarea retrogradării. Echipa gălăţeană a încheiat la egalitate, scor 2-2, partida susţinută în compania celor de la Farul Constanţa, într-un meci din cadrul etapei a 29-a din Liga a II-a, seria I.

Gazdele au deschis scorul în minutul 11, prin Doicaru, gălăţenii egalând repede, prin Cârjan (16') - gol cu capul la o centrare din lovitură liberă. În minutul 59, Farul a rămas în zece jucători după eliminarea lui Buzea, dar tot şi-a mai creat două ocazii uriaşe, ratate de Mansur (64' - bară, 67'). Au urmat minute de dominare gălăţeană, cu oportunităţi irosite de Vali Munteanu, D. Popescu şi Cionac, pentru ca pe contraatac Farul să înscrie prin Pantelie (82'), pentru 2-1. FCM Dunărea, specialistă în acest sezon în pierderea de puncte prin goluri primite pe final de meci, a reuşit de data aceasta să fie în cealaltă postură, egalând prin Cârjan în minul 88.


În urma acestui rezultat, Dunărea a acumulat 30 de puncte şi rămâne pe locul 14, prima poziţie de sub linia care delimitează echipele ce vor retrograda.
Celelalte două formaţii cu care Dunărea Galaţi se luptă pentru rămânerea în liga secundă sunt FCM Bacău şi Gloria Buzău. Băcăuanii au scos şi ei un egal în deplasare, 1-1 la Botoşani, păstrând avansul de patru puncte faţă de Dunărea.
În schimb, Gloria Buzău a pierdut meciul susţinut în deplasare, contra celor de la Concordia Chiajna, scor 2-5. În urma acestei înfrângeri, Gloria Buzău mai are doar două puncte în faţa celor de la FCM Dunărea.

Programul până la finalul campionatului al celor trei echipe ce luptă pentru evitarea locului 14, cu precizarea că Cetatea Suceava este exclusă din campionat şi pierde meciurile cu 0-3:

FCM Bacău (loc 12 -34 puncte):

Cetatea Suceava (locul 17 - acasă, victorie cu 3-0 la masa verde pentru FCM Bacău), Dinamo II (locul 15 - deplasare), Săgeata Stejaru (loc 5 - a), Dunărea Galaţi (a), Delta Tulcea (loc 6 - d)


Gloria Buzău (loc 13 - 32p):

Victoria Brăneşti (loc 2- a), Petrolul Ploieşti (loc 3 - d), FC Snagov (loc 4 - a), Sportul Stud. (loc 1 - d), Farul (loc 8 - a)

FCM Dunărea (loc 14 - 30p):

FC Botoşani (loc 11- a), Cetatea Suceava ( d, victorie cu 3-0 la masa verde pentru FCM Dunărea), Dinamo II (a), FCM Bacău (d), Stejaru (a)

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite