De mână cu tine, un spectacol senzorial pentru copii de 0-3 ani, la Teatrul Gulliver

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scenă din spectacolul ” De mână cu tine” Foto: Teatrul Gulliver
Scenă din spectacolul ” De mână cu tine” Foto: Teatrul Gulliver

Duminica aceasta, la Teatrul de Păpuşi „Gulliver” se pune în scenă spectacolul senzorial „De mână cu tine”, dedicat copiilor de 0-3 ani. Este prima producţie din repertoriul teatrului care face parte din programul Educaţia timpurie, destinat copiilor ce fac primii paşi în lumea teatrului.

Aici, înainte de a înţelege, copilul  va simţi experienţa directă a muzicii, dansului, picturii – artele ce îi vor forma sensibilitatea, gustul, interesul. Pentru un copil, umbra este un monstru şi de oriunde pot ieşi creaturi îngrozitoare. Imaginaţia se serveşte de frică şi frica de imaginaţie, dar ”De mână cu tine” nu mă mai tem şi aflu frumuseţea lumii, într-un spectacol instalaţie – o experienţă senzorială unică pentru copii între 0 şi 3 ani.

Regia acestei producţii teatrale inedite este semnată de Daniela Andrei, pe baza unui scenariu original gândit de Carmen Palcu Adam. Pentru scenografia spectacolului s-a apelat la conceptul arhitectului Adrian Adam, care a reuşit să reproducă un adevărat labirint din perdele mătăsoase în care copiii sunt invitaţi să se joace la final.

Un motiv în plus pentru ca spectatorii să plece cu zâmbetul pe buze din sala teatrului este muzica vioaie, plină de accente vesele, compusă de Radu Mihalache. Actorii Ramona Păuc şi Andrei Dombrovschi, coordonaţi de coregrafa Andra Burcă, fac un exerciţiu de forţă şi imaginaţie spre amuzamentul celor mici.

Spectacolul se joacă la sala Studio a Teatrului Dramatic “Fani Tardini”, un spaţiu mai restrâns şi intim, în care copiii să poată vedea îndeaproape toate întâmplările care compun povestea. Pentru accesul în sală, aceştia vor trebui să se descalţe şi vor sta aşezaţi pe mai multe pernuţe, cât mai aproape de scenă. Accesul se face în limita a 60 de locuri.

Biletele se pot cumpăra de pe site-ul teatrului, www.teatrul-gulliver.ro, şi de la sediul acestuia, în ziua spectacolului. Preţul acestora este de 10 lei/copil şi 12 lei/adult.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite