De mâine ne vom putea plăti dările şi cu ajutorul internetului. Evident, dacă avem cu ce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria va distribui gratuit aproape 100.000 de plicuri cu nume de utilizatori ai portalului www.ghiseul.ro. şi parole de acces. Pentru operaţiunile on-line nu se percep comisioane sau orice alte taxe

Nicoleta Manole, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi informează că începând de luni, 23 ianuarie 2012, ne vom putea plăti dările şi on-line, cu cardurile bancare.

Operaţiunile se vor realiza fără perceperea vreunei taxe sau comision prin intermediul Sistemului Naţional Electronic de Plată Online a Taxelor şi Impozitelor www.ghiseul.ro .

Pentru acces în portal şi securizarea plăţilor, începând de luni 23 ianuarie 2012, Primăria va distribui posesorilor de carduri bancare 90.669 plicuri cu nume de utilizator şi parole.

Pentru a putea intra în posesia acestor plicuri trebuie să vă prezentaţi la sediul instituţiei, pe strada Domnească numărul 38, între orele 8.30 - 16.00 (cu excepţia zilei de vineri în care programul este mai scurt, până la 13.30).

Este obligatoriu să prezentaţi actul de identitate.

Conform Primăriei, pentru plata impozitelor şi taxelor locale utilizând cardul bancar, prin intermediul www.ghiseul.ro, contribuabilii nu datorează comision, acesta fiind suportat integral de la bugetul local.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite