Cursuri gratuite de astronomie la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii  Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copii sunt nerăbdători să observe stelele Foto: CMSN
Copii sunt nerăbdători să observe stelele Foto: CMSN

În perioada 29 – 31 mai 2017, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi se va derula proiectul educaţional "Follow the stars – Urmăreşte stelele", care este finanţat prin programul YouthBank, coordonat de Fundaţia Comunitară Galaţi.

În fiecare zi, din perioada menţionată, între orele 18,00 – 21,00, în sala Auditorium din cadrul instituţiei se vor desfăşura cursuri de astronomie, după care se vor face observaţii astronomice, până la ora 23,00, dacă cerul va fi senin. 

Acest proiect are ca grup ţintă elevii de liceu din oraşul Galaţi. Unele cursuri de astronomie vor fi susţinute chiar de elevi de liceu, membri ai Astroclubului “Călin Popovici”, principalul program educaţional al Observatorului astronomic din cadrul instituţiei muzeale gălăţene.

 „Follow the Stars” va fi coordonat de Ovidiu Tercu, de la secţia Planetariu-Observator Astronomic din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi.

Participarea la aceste cursuri este gratuită. Pentru înscrieri, cei interesaţi trebuie să depună o cerere online, folosind acest link: https://goo.gl/forms/oYMubRpaVi3bbGRT2

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite