Culmea hoţiei la Lieşti! Trei iveşteni au prădat tarasa unui bar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul cârciumii, un bărbat de 53 de ani din Lieşti, a observat dispariţia bunurilor duminică dimineaţă. Ştiind că nişte clienţi chefuiseră până târziu în noapte la bar, a alertat poliţia, bănuiseră că muşterii n-au plecat cu mâna goală acasă.

Pavel P., de 53 de ani, din Lieşti, a observat lipsa suporţilor metalici folosiţi la parcarea bicletelor şi a unui scaun de plastic de pe terasa barului său în dimineaţa zilei de duminică. Ştiind că mai mulţi bărbaţi chefuiseră cu o noapte înainte la bar, s-a gândit că e posibil ca clienţii să nu fi plecat cu mâna goală acasă, motiv pentru care a alertat poliţia.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat suspecţii de comiterea faptei ca fiind L. Vasile de 27 ani, M. Gheorghe 21 ani şi S. Costache de 29 ani, toţi din com. Iveşti, sat Buceşti, jud. Galaţi.

"Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat", a precizat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite