Crimă într-un sat din judeţul Galaţi. Un bărbat şi-a omorât fratele după ce s-au cinstit împreună cu mai multe pahare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Tragedia s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi (24/25 iulie 2019) în satul Umbrăreşti Vale. Agresorul a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri, în urma cărora, joi la prânz, a fost arestat pentru 24 de ore. Bărbatul urmează să fie propus pentru arestare preventivă.

Tragedie într-o localitate din judeţul Galaţi. Un bărbat de 35 de ani şi-a omorât fratele de 50 de ani după ce s-au luat la harţă de la băutură. Poliţiştii şi procurorii din Galaţi au demarat o anchetă în satul Umbrăreşti Vale, unde s-a produs crima, în noaptea de miercuri spre joi (24/25 iulie 2019).

Din primele informaţii, conflictul care a dus la fratricid a fost unul spontan, crima fiind precedată de o încăierare în care cei doi protagonişti au schimbat mai multe lovituri cu pumnii şi cu o greblă. 

Culmea este că sătenii spun că până acum bărbaţii se înţelegeau destul de bine. Ei cred că băutura le-a luat minţile de au ajuns să se lupte pe viaţă şi pe moarte.

Autorul crimei este în custodia Poliţiei. El şi-a recunoscut deja fapta. Bărbatul de 35 de ani a fost audiat de organele de anchetă şi, în cursul zilei de joi, a fost reţinut pentru 24 ore sub acuzaţia de omor calificat, urmând să fie propus pentru arestare preventivă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite