Credit pentru fiecare victorie şi convorbiri mai ieftine cu ceilalţi suporteri. Fanii Oţelul Galaţi pot beneficia de cartele telefonice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii echipei Oţelul Galaţi pot beneficia de cartela oferită gratuit de un operator de telefonie mobilă care le va aduce câte un euro credit în reţea la fiecare victorie de pe teren propriu a formaţiei favorite.

"Susţinătorii FC Oţelul Galaţi vor primi 10 SMS-uri naţionale pentru fiecare gol înscris de FC Oţelul Galaţi , bonus 1 euro credit în reţea la fiecare victorie acasă sau 2 euro credit în reţea pentru fiecare victorie în deplasare şi reducere de 50 la sută pentru apeluri către alţi membri din grupul de suporteri. La fiecare meci jucat de echipă, clienţii vor primi informaţii despre goluri, marcatori şi scorul final. În plus, vor avea acces nelimitat la ştiri pe mobil şi vor primi direct pe telefon ştirile oficiale preluate de pe site-ul clubului sportiv", se arată într-un comunicat remis de companie.

Pachetul destinat fanilor formaţiei gălăţene este personalizat cu logo-ul echipei şi conţine un breloc şi un abţibild pentru telefonul mobil, acestea fiind de asemenea personalizate.

Programul a fost lansat în februarie 2010 şi are parteneriate cu opt cluburi: FC Dinamo, FC Braşov, FC Vaslui, Politehnica Iaşi, FC Rapid, FC Steaua, Universitatea Cluj şi Universitatea Craiova.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite