Copiii din municipiul Galaţi au la dispoziţie încă şase noi locuri de joacă amenajate în cinci cartiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Ciumacenco e rivalul de moarte al lui Marius Stan
Nicuşor Ciumacenco e rivalul de moarte al lui Marius Stan

Lucrările la aceste parcuri, care au costat 1,5 milioane de lei, au început în cursul anului trecut, iar recepţia locurilor de joacă s-a realizat pe parcursul ultimelor trei săptămâni.

Cel mai important dintre aceste parcuri de joacă, în valoare de 370.000 de lei, este situat în Micro 21, în zona blocurilor D7 - D8.

Celelalte sunt amplasate în Micro 19 (lângă blocurile N1 - R5, O10 - T3), Micro 14 (zona blocurilor G4A - G4B), Micro 40 ( L1 - L2) şi Siderurgiştilor Vest ( 10A - 10C).

Investiţia pentru amenajarea celor şase locuri de joacă totalizează aproximativ 1,5 milioane de lei.

Potrivit viceprimarului Nicuşor Ciumacenco, Primăria intenţionează să continue programul investiţional destinat parcurilor de joacă din Galaţi, până la finele acestui an, urmând să fie modernizate şi reabilitate alte şase astfel de parcuri, între care şi cel mai mare din oraş, situat pe Faleza Superioară a Dunării.

„Au fost alocate de la bugetul local 1,6 miloane de lei pentru modernizarea acestor parcuri şi urmează să fie organizată licitaţia pentru desemnarea firmei care va efectua lucrările. Licitaţia va fi organizată cât mai curând, în cursul acestei luni. Lucrările de modernizare şi reabilitare a parcului Viva vor fi terminate până la vară. Se va reface în totalitate mobilierul de joacă, iar cel nou va fi unul modern, care va respecta toate standardele de siguranţă. De asemenea, se va amenaja un teren de sport, un loc de joacă pentru câini. Dorim ca parcul de la Pastilă să fie unul modern, care să atragă cât mai mulţi copii", a declarat Nicuşor

Ciumacenco viceprimarul municipiului Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite