Concurs de cultură generală organizat de copiii dintr-un centru de zi din comuna Pechea. Participanţii pot dona bani şi rechizite.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Totul face parte din campania „Vreau şi eu să merg la şcoală!” La concurs sunt aşteptaţi toţi copiii cu vârste între 10 şi 15 ani, iar evenimentul se va desfăşura într-o librărie din centrul oraşului. Această acţiune este parte a programelor de reducere a riscului de abandon şcolar în cazul copiilor ce provin din familii defavorizate.

Româna, istoria, geografia, matematica şi multe alte domenii se vor regăsi, miercuri, 9 septembrie, ora 12:00, sub forma unui concurs de cultură generală organizat de copiii de la Centrul de Zi din Pechea. 

Evenimentul va avea loc într-o librărie din centrul oraşului. La întrecere sunt aşteptaţi toţi copiii cu vârste cuprinse între 10 şi 15 ani.

Intrarea este gratuită însă participanţii pot face câte o donaţie, constând în orice sumă de bani sau rechizite, pentru susţinerea campaniei „Vreau şi eu să merg la şcoală!” ce îşi propune echiparea copiilor cu ghiozdane şi rechizite necesare începutului de an şcolar. 

Concursul de cultură generală organizat de copiii de la Centrul de Zi din Pechea, îşi propune să atragă copiii spre cunoaştere arătându-le că atunci „când înveţi simţi că zbori” şi îţi poţi depăşi condiţia. 

Această acţiune este parte a programelor de reducere a riscului de abandon şcolar în cazul copiilor ce provin din familii defavorizate. 

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite