Competiţie sportivă desfăşurată în incinta Penitenciarului Galaţi. Deţinuţii i-au învins pe vicecampionii României la fotbal în sală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, 05 august 2017, în incinta Penitenciarului Galaţi, a fost organizată o competiţie sportivă de fotbal între două echipe ale Penitenciarului Galaţi şi două echipe formate din jucători ai CS United Galaţi, vicecampionii României la fotbal în sală, sezonul 2016-2017, coordonaţi de antrenorul David Asandei.

Activitatea s-a desfăşurat în contextul inaugurării noului teren de fotbal amenajat în incinta penitenciarului şi a fost organizată cu sprijinul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Galaţi şi Asociaţiei pentru Monitorizare şi Protecţie Socială Galaţi.

Lovitura de început a primului meci a fost dată de Iulian Apostol, directorul de imagine al CS Oţelul Galaţi, fost component al echipei naţionale de fotbal a României, care a împărtăşit deţinuţilor din experienţa sa profesională, exemplificând acestora o parte din calităţile de care trebuie să dea dovadă un sportiv pentru atingerea unor înalte performanţe.

Finala mare a fost disputată între cele două echipe ale penitenciarului, toţi participanţii dând dovadă de fair-play.

”Acţiunea, desfăşurată de Serviciul de educaţie şi asistenţă psihosocială din cadrul Penitenciarului Galati, este parte integrantă a programului de menţinere a legăturilor cu comunitatea şi vizează exersarea, de către persoanele condamnate, cu ajutorul comunităţii locale, a unor conduite care să faciliteze dezvoltarea personală şi reintegrarea socială a acestora”, a declarat Simona Enache, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite