Cazul fetei de 14 ani găsite sângerând abundent pe o stradă din Galaţi. Tânărul care i-a provocat traumele, dus la Parchet, pentru audiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adolescentul de 15 ani se ascundea după ce relaţia lui cu fata de 14 ani i-a provocat acesteia o sângerare violentă. Copila a provocat o puternică reacţie emoţională trecătorilor, duminică seară, după ce a fost văzută, plină de sânge de la brâu în jos,  pe un important bulevard din Galaţi.

Cazul fetei de 14 ani, din Galaţi, care a fost filmată, duminică seară, sângerând abundent pe stradă, este destul de aproape de a fi clarificat în ceea ce priveşte împrejurările în care s-au produs faptele.

Luni după amiază, băiatul de 15 ani despre care s-a spus că ar fi iubitul fetei de 14 ani şi care se pare că i-a provocat sângerarea abundentă în urma unui act sexual, a fost găsit de poliţişti şi a fost dus în faţa procurorilor pentru a fi audiat.

El dispăruse de la domiciliu luni dimineaţă, după ce scandalul a luat amploare. În cele din urmă, cu ajutorul familiei, băiatul a fost convins să meargă si să lămurească lucrurile.

Fiind minor, el beneficiază de protecţie specială din partea legii, deci nu poate fi reţinut şi nici arestat decât în situaţii cu totul speciale. Ceea ce se pare că nu este cazul în situaţia de faţă, având în vedere că fata declarat (audiată fiind atât de către poliţişti, cât şi de către reprezentanţii Protecţiei Copilului) că nu a fost constrânsă în vreun fel să întreţină relaţii sexuale cu el.

În acelaşi timp, însă, şeful serviciului Ambulanţă, dr Mihai Polinschi, a declarat că fata a spus, atunci când a fost preluată pentru a fi dusă la spital, că a fost violată, fapt care răstoarnă complet „scenariul” iniţial, oarecum liniştitor, al unui joc de copii cu final nefericit.

În acelaşi timp, continuă investigarea celor doi agenţi de Poliţie care au asistat nepăsători la momentul în care fata era plină de sânge pe stradă, fără măcar a se deranja să se dea jos din maşină.

Surse din zona anchetei ne-au destăinuit că aceştia au susţinut că au crezut că fata este la prima menstruaţie şi că s-ar fi panicat din acest motiv. Ei ar mai fi spus că nu au realizat că putea fi vorba de o infracţiune de natură sexuală la mijloc.

Totuşi, după cum afirmă chiar şefii poliţiştilor, ei aveau obligaţia să intervină pentru a ajuta în regim de urgenţă orice persoană aflată într-un potenţial pericol, lucru pe care nu l-au. Cel mai revoltător aspect este acela că nici măcar nu au încercat să afle ce a păţit fata, ba chiar au rămas tot timpul în maşină şi au chemat ambulanţa de-abia la insistenţele martorilor.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite