Cazul aiuritor al unui bărbat care a chemat Poliţia ca să intre în casă după ce judecătorii au emis un ordin de protecţie împotriva sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 32 de ani este cercetat pentru încălcarea ordinului de protecţie după ce s-a îmbătat şi a sunat la 112, cerând permisiunea să intre în locuinţa sa.

Luni, 2 septembrie, secţia 1 Poliţie din Galaţi a fost sesizată de către un bărbat, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că doreşte să intre în locuinţa sa, aflată într-un bloc de pe strada Brăilei, din municipiul Galaţi.

Poliţiştii au mers la adresa indicată şi, în faţa blocului respectiv, l-au identificat pe apelant, în persoana unui bărbat, de 32 de ani, din municipiul Galaţi, aflat sub influenţa alcoolului.

”În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că Judecătoria Galaţi a emis, în luna iulie 2019,  împotriva bărbatului un ordin de protecţie, prin care i se interzicea ca, pe o perioadă de trei luni, să se apropie la o distanţă mai mică de 100 de metri faţă de un membru al familiei şi faţă de domiciliul acestuia, aflat la adresa unde fusese găsit”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Pe numele bărbatului a fost deschis acum un dosar penal pentru încălcarea ordinului de protecţie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite