Calvarul copilei violate repetat de tatăl vitreg. Fata i s-a destăinuit surorii sale, care a anunţat Poliţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO www.antena3.ro
FOTO www.antena3.ro

O fată de 13 ani a fost forţată de tatăl său vitreg, în vârstă de 61 de ani, să întreţină relaţii sexuale. Agresorul sexual a fost arestat, dar copila va rămâne probabil cu traume emoţionale şi psihice în urma celor întâmplate.

Pe 30 ianuarie, Gică Blănaru, un bărbat de 61 de ani, din Galaţi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţia de viol. Individul este acuzat că şi-a violat de mai multe ori fiica vitregă, pe care o avea în îngrijire.

”S-a reţinut că, în perioada august 2020 – 27.01.2021, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-şi exprimă un consimţământ valabil pentru întreţinerea de acte sexuale şi de teamă pe care o simţea această faţă de autor, inculpatul a întreţinut patru acte sexuale cu persoana vătămată minoră, aflată în îngrijirea acestuia“, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Concubina bărbatului are patru copii, iar după ce a ieşit la iveală abuzul sexual la care acesta şi-a supus fiica vitregă, femeia s-a mutat într-o locuinţă pe care o deţine. Copila de 13 ani va fi evaluată de reprezentanţii Direcţiei Generale pentru Protecţia Drepturilor Copilului Galaţi, care o vor monitoriza în perioada următoare.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

A vrut să-şi ucidă fiul după ce şi-a violat soţia cu care era în divorţ. Detaliile unui caz şocant

„Monstrul din lacul Como”. Un român a violat şi a bătut o fetiţă de un an şi jumătate până a ucis-o

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite